Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Німці готують нове покоління Mercedes-Benz A-Class

Презентація Mercedes-Benz A-Class запланована на початок 2018 року, а поки прототип майбутнього серійного автомобіля проходить останні випробувальні тести, ми вирішили зібрати останні новини про найменшу модель від компанії Mercedes-Benz. Доречи, німецький виробник планує випустити A-Class у восьми різних варіантах кузова, тим самим максимально ускладнити життя своїм головним конкурентам в BMW та Audi.

Перші шпигунські фото, які потрапили до нашої редакції дають змогу чітко розгледіти у тестовому прототипі новий дизайн екстер’єру преміум хетчбека С-класу. Увагу до себе притягує оригінальне оформлення передньої частини автомобіля з нестандартними фарами головного світла.

І хоча камуфляжна обробка кузова дещо відволікає від реального образу хетчбека ми розуміємо що серійний автомобіль буде схожим на концепт, презентований восени на цьогорічному Франкфуртському автосалоні.

Четверта генерація A-Class отримає «повітряний» дизайн з обтікаючим кузовом та покращеною компоновкою, за допомогою якої німці планують вирішити практичні недоліки дизайну сучасної моделі. В середині Mercedes-Benz A-Class набагато радикальніше відрізнятиметься від попередника, адже архітектура центральної консолі стане дорожче та технологічніше. Крім якісних матеріалів інтер’єр хетчбека порадує інноваційними технологіями управління.

Слідом за хетчбеком з’явиться седан, який виглядатиме як презентований раніше Concept A Sedan. В конкуренти йому одразу можна записати Audi A3 Saloon. Седан A-Class отримає різні комбінації двигунів та коробок перемикання швидкостей. Серед приємних новин – залишиться 4-циліндровий дизельний агрегат об’ємом 2,1 літра, який в залежності від рівня форсування розвиває 150 або 200 к.с. Також виробник запропонує бензинові 1,6-літровий та 2-літровий турбомотори. Топовий варіант Mercedes-AMG розвиватиме 400 к.с., які отримають з 2-літрового бензинового двигуна. Для реалізації потужності хетчбек матиме повний привід. І знову ж таки, у конкуренти A-Class AMG мітить старий знайомий Audi RS 3. Слідуючим кроком стане вихід на ринок компактного кроссовера GLA нового покоління, який запропонує більший комфорт та пасажиромісткість.

Орієнтовна вартість базового Mercedes-Benz A-Class на європейському ринку складатиме біля 20 тисяч євро…  

15.11.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Німці готують нове покоління Mercedes-Benz A-Class

Політика конфіденційності